Bănci și Asigurări

Director Cetelem: Economia românească nu mai depinde de factorul politic

Director Cetelem: Economia românească nu mai depinde de...

Autor: Mediafax

23.06.2017, 00:05 615
Economia românească nu mai depinde de factorul politic. Insta­bilitatea actuală de pe scena politică este ceva trecător, iar România este o ţară sigură pentru investiţii, a declarat Laurent Claudel, director general adjunct al Cetelem IFN SA, cea mai mare companie de credite de consum de pe piaţa locală.
 
„Ceea ce avem nevoie şi ceea ce are nevoie, în general, mediul de afaceri din România este predictibilitatea. Trebuie să ne bazăm pe o legislaţie stabilă, iar politicienii să asculte ambele părţi, atât consumatorii, cât şi reprezentanţii com­paniilor astfel încât situaţia să fie echi­librată”, a declarat Laurent Claudel.
 
Instituţia financiară nebancară Cetelem România, parte din grupul francez BNP Paribas Financial Services, estimează o creştere cu 36% a volumului de credite acordate în acest an, până la 1,365 miliarde de lei (300 milioane de euro), pe fondul majorărilor salariale şi al scăderii ratei şomajului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO