Bănci și Asigurări

Directorul general al Erste Bank Austria, Gerda Holzinger-Burgstaller, va prelua din ianuarie şi conducerea diviziei de Retail, poziţie ocupată anterior de Thomas Schaufler, care a părăsit grupul bancar în octombrie

Directorul general al Erste Bank Austria, Gerda...

Autor: Roxana Rosu

10.12.2021, 14:12 121

Directorul general al Erste Bank Austria, Gerda Holzinger-Burgstaller, va prelua din ianuarie şi conducerea diviziei de Retail, poziţie ocupată anterior de Thomas Schaufler, care a părăsit grupul bancar în octombrie.

Gerda Holzinger-Burgstaller deţine şi poziţia de Director de Operaţiuni al băncii (COO).

De asemenea, Stefan Dörfler va fi Director Financiar la Erste Bank, în paralel cu poziţia similar la Erste Group, iar mandatul lui Willi Cernko ca Director General Adjunct şi Chief Corporate Officer la Erste Bank a fost extins până la finele lui 2024.

Reorganizarea managementului băncii şi poziţia duală pe care o are Gerda Holzinger-Burgstaller va ajuta Erste Bank să răspundă mai rapid la schimbările din businessul bancar şi să dezvolte digitalizarea instituţiei.

” Gerda Holzinger-Burgstaller a excelat în ultimii ani în toate funcţiile pe care le-a deţinut. Dovada sunt rezultatele foarte bune pe care le are Erste Bank. Mă Bucur că ea devine acum responsabilă şi de clienţii de Retail ai băncii, pe lângă funcţia de CEO”, a declarat Bernd Spalt, CEO  Erste Group.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO