Bănci și Asigurări

Diviziile de leasing financiar şi de credite de consum ale UniCredit îşi mută sediile centrale în clădirea de birouri UniCredit Tower din Capitală

Diviziile de leasing financiar şi de credite de consum...

Autor: Cristina Bellu

11.07.2022, 14:43 346

Sediile centrale ale UniCredit Leasing Corporation IFN, UniCredit Leasing Fleet Management şi UniCredit Consumer Financing IFN se mută în clădirea UniCredit Tower situată pe Bulevardul Expoziţiei din Capitală, începând cu luna iulie.

UniCredit Leasing Corporation IFN S.A., instituţie financiară nebancară având ca obiect principal de activitate leasingul financiar, face parte din grupul financiar UniCredit Romania, alături de UniCredit Bank S.A şi UniCredit Consumer Financing IFN.

Pe lângă instituţiile enumerate, grupul UniCredit este prezent în România şi prin UniCredit Leasing Fleet Management S.R.L., care furnizează servicii de leasing operaţional, şi UniCredit Insurance Broker S.R.L., care deserveşte zona de servicii de intermediere în asigurări.

UniCredit Consumer Financing IFN SA este parte a grupului UniCredit Bank din România şi şi-a început activitatea în 2008. Specializată în finanţarea persoanelor fizice, instituţia financiară oferă credite de nevoi personale fără ipotecă şi carduri de credit prin reţeaua de sucursale a UniCredit Bank, şi prin reţeaua de parteneri comerciali, precum şi credite auto.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO