Bănci și Asigurări

Doi bancheri care au condus diviziile de investiţii ale BRD şi UniCredit, Bogdan Iliescu şi Alin Pop, au pus bazele unui business care asistă antreprenorii locali în tranzacţii

Doi bancheri care au condus diviziile de investiţii ale...

Autor: Cristina Bellu

25.11.2019, 00:04 799
Bogdan Iliescu şi Alin Pop, care au condus diviziile de investiţii ale BRD-SocGen şi UniCredit, au decis să îşi unească forţele într-o companie - BI Corporate Finance - şi să concureze pe cont propriu cu marii jucători din România, care asistă anual tranzacţii de peste un miliard de euro.

Focusul companiei BI Corporate Finance este să consilieze preponderent antreprenori locali, pe o piaţă dominată de nume străine.

„România este o piaţă în continuă creştere în ultimul deceniu şi din ce în ce mai multe companii româneşti au reuşit să se dezvolte astfel încât să ajungă la un nivel la care fie atrag direct interesul ma­rilor jucători inter­na­ţionali, fie sunt în căutarea unui partener pentru dezvoltare, cum ar fi fondurile lo­cale sau inter­na­ţionale de in­ves­tiţii. În oricare dintre aceste situaţii, pentru antreprenorul local este foarte impor­tant aibă alături un profesionist, care poate să  îl ghideze prin toate hăţişurile unei tranzacţii şi, în primul rând, să îl ajute să maximizeze rezultatele unei operaţiuni de vânzare“, explică Bogdan Iliescu, fondatorul companiei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO