Bănci și Asigurări

Dorel Duţă, preşedinte UNSICAR: Clienţii au fost supăraţi la început pentru că falimentul fostului lider al pieţei asigurărilor, City Insurance, care a venit ca un tsunami, s-a manifestat pe preţ

Dorel Duţă, preşedintele UNSICAR: Brokerii s-au adaptat destul de repede, au fost în piaţă, au venit cu sfaturi către clienţi.

Dorel Duţă, preşedintele UNSICAR: Brokerii s-au adaptat destul de repede, au fost în piaţă, au venit cu sfaturi către clienţi.

Autor: Mircea Nica

21.11.2022, 16:45 97

♦ Piaţa a absorbit şocul falimentului. Au fost şi momente în care anumiţi clienţi şi-au manifestat supărarea mai rău, dar începând cu luna noiembrie 2021 am fost şi o sursă de informaţie aproape, pe online, a explicat Dorel Duţă.

Falimentul fostului lider al pieţei asigurărilor, City Insurance, a fost resimţit de către clienţi precum un tsunami pentru că s-a manifestat pe preţ, iar acest lucru a dus la o reacţie negativă din partea clienţilor, a spus Dorel Duţă, preşedintele Uniunii Naţionale a Societăţilor de Intermediere şi Consultanţă în Asigurări din România (UNSICAR), în cadrul evenimen­tului ZF Bankers Summit 2022, în cea de-a treia zi, dedicată exclusiv asigurărilor.

„Clienţii au fost supăraţi la început pentru că a venit un tsunami, care s-a manifestat pe preţ. A dispărut liderul pieţei care practica preţuri nesustenabile, ţinea preţurile jos. Odată cu dispariţia liderului, preţurile au început să evolueze în sus şi jos. Nu peste tot au crescut, au fost zone în care au rămas cons­tan­te“, a spus Dorel Duţă la evenimen­tul care s-a desfăşurat în iulie.

El a mai adăugat că brokerii s-au adaptat destul de repede la această situaţia care a apărut în piaţă şi au venit către clienţi cu sfaturi, pe zona de consultanţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO