Bănci și Asigurări

Dorina Coşbuc devine noul director al ariei de risc al NN Asigurări de Viaţă în locul Anei Tripşa

Dorina Coşbuc devine noul director al ariei de risc al...

Autor: Dragoş Dinu

08.02.2019, 17:28 428

NN Asigurări de Viaţă anunţă numirea Dorinei Coşbuc, membru al echipei de management, în poziţia de director al ariei de risc, începând cu 28 ianuarie 2019. Dorina Coşbuc vine în locul Anei Tripşa, care preia funcţia de director al ariei de risc la NN Re, cu sediul la Haga.

Mandatul Dorinei Coşbuc este în curs de autorizare de către Autoritatea de Supraveghere Financiară.

”Din poziţia de director al ariei de risc, misiunea mea şi a echipei de specialişti în risc va fi să susţinem NN Asigurări de Viaţă să dezvolte mai departe arhitectura şi politicile integrate de risc şi să continuăm să integrăm managementul riscului în planificarea strategică pe termen lung”, a spus Dorina Coşbuc.

Ea are o experienţă de 14 ani în industria asigurărilor, şi a lucrat în companii precum UNIQA Asigurări de Viaţă sau Metropolitan Life. A absolvit Facultatea de Contabilitate şi Informatică de Gestiune din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti şi un master în Audit şi Consultanţă în cadrul aceleiaşi instituţii.

De asemenea, este membru al Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR) şi al ACCA.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO