Bănci și Asigurări

Două treimi din clienţii OTP Bank cu credite în franci au acceptat oferta de conversie

Două treimi din clienţii OTP Bank cu credite în franci...

Autor: Anelis Baciu

01.04.2016, 00:05 400

Peste 6.000 de clienţi cu credite în franci elveţieni ai OTP Bank, subsidiara locală a grupului maghiar cu acelaşi nume, au acceptat oferta de conversie în lei sau euro cu discount propusă de bancă, reducerile totale acordate de OPT la soldurile curente ajungând la circa 45 de milioane de franci elveţieni (184 milioane lei). Aproximativ 96% din clienţi au ales conversia creditelor în moneda naţională.

Oferta de conversie, care se va încheia peste trei săptămâni, s-a adresat celor 10.500 de clienţi cu credite în franci elveţieni ai OTP şi a adus pentru 80% din clienti o reducere a soldului împrumutului cuprinsă între 17,5% şi 25%. Sunt elegibili clienţii care au întârzieri la plata ratelor de cel mult 90 de zile la momentul conversiei, iar clienţii care depăşesc acest prag vor putea deveni eligibili în momentul în care îşi vor plăti ratele restante şi vor ajunge la întârzieri mai mari de 90 de zile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO