Bănci și Asigurări

Dragoş Oltenescu este noul director general adjunct al Euroins România. Înanite de Euroins, executivul a fost responsabil de strategia financiară a Orange Money, BNP Paribas Cardif şi ABN AMRO

Dragoş Oltenescu este noul director general adjunct al...

Autor: Mircea Nica

23.03.2022, 14:54 510

Dragoş Oltenescu a preluat poziţia de director general adjunct în cadrul Euroins România, el fiind responsabil cu strategia financiară şi transformarea companiei, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii companiei. Numirea sa a fost aprobată şi de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).

“Cred că experienţa sa şi aderarea la valorile Euroins ne vor ajuta să ne atingem ţinta şi planurile de transformare ambiţioase pe care le avem. Vasta sa experienţă în managementul de top al afacerilor internaţionale este impresionantă şi ne va ajuta să fim mai rezistenţi şi să facem faţă provocărilor de pe piaţa locală de asigurări”, a transmis Tanja Blatnik, director general al Euroins România.

Dragoş Oltenescu şi-a început cariera în Price Waterhouse Cooper. Ulterior, el s-a alăturat companiei Philip Morris, unde a dobândit şi expertiză internaţională în Elveţia ca Fiscal & Economic Affairs Senior, fiind responsabil pentru 15 ţări din Uniunea Europeană, după care s-a mutat în industria bancară, făcând parte din echipa de management a ABN Amro Retail Bank.

Înanite de a se alătura Euroins România, Dragoş Oltenescu a deţinut funcţii de top management, precum CFO la Orange Money, parte a Grupului Orange, şi BNP Paribas Cardif, respectiv Head of Controlling la Erste Bank.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO