Bănci și Asigurări

Dragoş Popa, director executiv Citi România: Alianţa între fintech şi bănci este calea viitorului

ZF Bankers Summit 19

Dragoş Popa, director executiv Citi România: Alianţa...

Autor: Răzvan Botea

03.07.2019, 11:47 343

Dragoş Popa, director executiv al Citi România, a spus la ZF Bankers Summit 19 că nu crede că băncile şi fintech-urile se „canibalizează”, ci că mai degrabă ar trebui să lucreze împreună.

„Apropo de fintech, cred că nu ne canibalizăm. Citi a învăţat să lucreze cu fintech, avem o divizie care se cheamă Citi Ventures şi care lucrează cu start-up-uri şi oferă servicii clienţilor. Alianţa între fintech şi bănci este calea viitorului. Cred că aici trebuie să ne gandim, ce alianţe se pot face în direcţia customer experience”, a spus el.

Ce a mai declarat Dragoş Popa la Zf Bankers:

Când vine vorba de creditare, este fundamental să avem încredere în management, în drumul în care şi-a organizat compania, cum şi-a atins ţintele propuse.

Mi se pare că are un impact foarte mare şi asupra clienţilor noştri digitalizarea şi accesul la informaţii. Clienţii devin mult mai informaţi si pe plaja de servicii cu valoare adăugată. Clienţii ştiu anumite lucruri mult mai repede şi mai în profunzime decât acum cu 10 ani în urmă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO