Bănci și Asigurări

După 16 ani în cadrul Citi, Mihaela Peneş devine director trezorerie şi pieţe financiare pentru România şi Bulgaria

Anterior, Mihaela Peneş a condus divizia de vânzări şi soluţii pentru instituţii financiare, acoperind România, Bulgaria şi alte 11 ţări, un rol pe care îl va păstra.

Anterior, Mihaela Peneş a condus divizia de vânzări şi soluţii pentru instituţii financiare, acoperind România, Bulgaria şi alte 11 ţări, un rol pe care îl va păstra.

02.02.2023, 00:05 272

Mihaela Peneş îi succede lui Grigoriy Ananiev, care a fost promovat în rolul de director trezorerie şi pieţe financiare pentru regiunea Europa Centrală în cadrul Citi.

Grupul bancar american Citi a anunţat numirea româncei Mihael Peneş în funcţia de director trezorerie şi pieţe financiare pentru România şi Bulgaria, ea urmând să fie responsabilă de creşterea diviziei de trezorerie şi pieţe financiare a Citi din cele două ţări şi să continue să sprijine clienţii băncii într-un mediu macroeconomic şi geopolitic volatil. Ea se va alătura, de asemenea, comitetelor de management ale Citi din cele două ţări, sprijinind strategiile de creştere de pe ambele pieţe.

Anterior, Mihaela Peneş a condus divizia de vânzări şi soluţii pentru instituţii financiare, acoperind România, Bulgaria şi alte 11 ţări, un rol pe care îl va păstra. Ea îi succede în funcţia de director trezorerie şi pieţe financiare pentru România şi Bulgaria lui Grigoriy Ananiev, care a fost promovat în rolul de director trezorerie şi pieţe financiare pentru regiunea Europa Centrală în cadrul Citi. De obicei, grupul american Citi prefera numirea unor expaţi pe astfel de poziţii în echipa de management, însă de această dată a numit o româncă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO