Bănci și Asigurări

După aproape trei decenii la Banca Transilvania, din care 10 ani pe poziţia de director general adjunct retail, Gabriela Nistor devine CEO la Idea Bank, cumpărată de BT. Ioana-Mihaela Ilaş preia funcţia de director general adjunct retail la Banca Transilvania

După aproape trei decenii la Banca Transilvania, din...

Autor: Claudia Medrega

15.06.2022, 00:05 855

Gabriela Nistor, director general adjunct la Banca Transilvania, cu responsabilităţi în aria de retail banking şi reţea, va fi noul director general al Idea Bank, cumpărată de BT, iar Ioana-Mihaela Ilaş preia funcţia de director general adjunct retail la cea mai mare bancă din România.

Deciziile produc efecte de la data obţinerii aprobărilor prealabile din partea autorităţilor de supraveghere şi după finalizarea tuturor formalităţilor necesare.

Ioana-Mihaela Ilaş lucrează de 20 de ani în cadrul Băncii Transilvania, iar din 2019 este director executiv dezvoltare şi management produse retail. Are un Executive MBA la Universitatea Sheffield din Marea Britanie şi a absolvit Facultatea de ştiinţe economice, marketing la Universitatea Babea-Bolyai din Cluj-Napoca.

Gabriela Nistor lucrează de aproape trei decenii pentru Banca Transilvania, ea ajungând în anul 1995 la banca din Cluj pe poziţia de ofiţer de credite. În anul 2000, ea a pus pe picioare sistemul de carduri BT, iar pe parcurs a preluat responsabilităţi tot mai mari în zona de banking pentru persoane fizice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO