După doi ani de la deschiderea falimentului, compania Astra Asigurări mai are 6.000 de poliţe în vigoare. Ultima, o poliţă de viaţă, expiră abia în 2047

18 dec 2017 Autor: Anelis Baciu

Astra Asigurări, companie în cazul căreia Autoritatea de Supraveghere a decis falimentul în anul 2015, mai are în vigoare circa 6.000 de poliţe pentru care încasează prime.

Aceste prime sunt virate în conturile lichi­da­torului judiciar al asigurătorului, compania de consultanţă KPMG, care a fost şi adminis­tratorul special al Astra înainte de a se de­s­chide procedura de faliment.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.12.2017

 
Cuvinte cheie:
astra
, polite
, asigurari
, astra asigurari
, companie
, faliment
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide