După mai multe runde de scădere, indicele ROBOR rămâne stabil

joi, 00:00 Autor: Mediafax

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor de consum în lei cu dobândă variabilă, a rămas ieri la nivelul de 3,10%, atins marţi, în creştere fiind doar indicele la 12 luni, informează Banca Naţională a României (BNR). 

Indicele la 6 luni, utilizat în calculul dobânzilor la creditele ipotecare lei cu dobândă variabilă, a rămas la nivelul de marţi, de 3,37%, iar indicele la 9 luni a staţionat la 3,45%. Indicele ROBOR la 12 luni a crescut uşor la 3,51%, de la 3,50% marţi.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.09.2018

 
Cuvinte cheie:
indice
, scadere
, bnr
, dobanda
, banca
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide