Bănci și Asigurări

Echipa propusă pentru CEC Bank este în aer

Echipa propusă pentru CEC Bank este în aer

Autor: Cristian Hostiuc

07.09.2015, 00:06 2787
Deşi a fost anunţată acum patru luni, noua echipă de conducere pentru CEC Bank a rămas între timp descompletată, iar cei rămaşi nu şi-au introdus dosarul de aprobare la BNR.
 
Noua echipă de management a CEC Bank propusă de ministrul finanţelor în luna mai a rămas la stadiul de proiect şi între timp a rămas şi descompletată. Acum patru luni Ministerul Finanţelor a anunţat public că propune pentru CEC Bank o echipă formată din Enache Jiru, preşedinte şi director general, Lucian Anghel, prim-vicepreşedinte, Mihaela Popa, Cristian Tudorancea şi Andrei Micu, vicepreşedinţi.
 
Pe parcurs, Lucian Anghel şi Andrei Micu s-au retras din joc, iar Jiru (secretar de stat în Ministerul Finanţelor, responsabil cu trezoreria statului) şi Tudorancea nu şi-au introdus nici dosarele de aprobare la Banca Naţională. Mihaela Popa este şi în prezent vicepreşedinte. În aceste condiţii, mandatul actualei echipe de management conduse de Radu Gheţea continuă, până când Ministerul Finanţelor va propune o echipă completă, iar aceasta va primi aprobarea de la BNR.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO