Bănci și Asigurări

Emilian Duca, consultant fiscal, după declaraţiile lui Iohannis: Eram deja într-o situaţie de criză, nu cred că se vor agrava lucrurile

Emilian Duca, consultant fiscal, după declaraţiile lui...

Autor: Simona Tatu

27.04.2018, 12:38 1277

Emilian Duca, consultant fiscal în cadrul companiei Tax&Business Consultant, este de părere că România se afla deja într-o situaţie de criză şi că lucrurile nu se vor agrava pe fondul cererii preşedintelui Klaus Iohannis de demisie a premierului Viorica Dăncilă.

“Efectele demisiei prim-ministrului sunt aceleaşi ca cele ale rămânerii în funcţie. Eram deja într-o situaţie de criză, nu cred că se vor agrava lucrurile. Au mai existat schimbări ale prim-miniştrilor în România şi nu s-a distrus ţara. Efecte negative se vor vedea dacă se va ajunge la suspendarea preşedintelui”, a spus pentru ZF Emilian Duca,

Preşedintele Klaus Iohannis i-a cerut, vineri, public demisia premierului Viorica Dăncilă, despre care a spus că nu face faţă poziţiei de prim-ministru.

Preşedintele urma să aibă astăzi o întâlnire cu premierul Viorica Dăncilă pe tema conflictului dintre Guvern–PSD-BNR, însă aceasta nu a mai avut loc.