Bănci și Asigurări

Erste Group Bank a fost inclus pentru al treilea an consecutive în indexul egalităţii de gen, Gender-Equality Index al Bloomberg

Erste Group Bank a fost inclus pentru al treilea an...

Autor: Mircea Nica

27.01.2021, 14:39 134

Erste Group Bank este una din cele 380 de companii din 11 sectoare din 44 de ţări şi regiuni care a fost inclusă în Gender-Equality Index (GEI) al Bloomberg pentru anul 2021, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii Erste.

“Problema egalităţii de gen devine din ce în ce mai importantă pentru companii şi investitori, iar acest lucru este unul bun. În acelaşi timp, concluzia noastră din GEI ne încurajează să devenim mai buni în această sferă pentru că sunt multe de făcut. În prezent, femeile deţin circa 40% din poziţiile de conducere din grup şi vom continua drumul spre o egalitate completă”, a transmis Bernd Spalt, CEO al Erste Group.

Firmele incluse în GEI 2021 s-au angajat să ofere o privire cuprinzătoare asupra investiţiilor lor în egalitatea de gen la locul de muncă şi a comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea, ridicând ştacheta a ceea ce ar trebui să se aştepte de la alte companii în cadrul aceleiaşi industrii.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO