Bănci și Asigurări

Euroins România a raportat o creştere de 25% a subscrierilor la finalul anului 2019

Euroins România a raportat o creştere de 25% a...

Autor: Mircea Nica

02.03.2020, 15:54 454

Euroins România, cea mai mare companie din Euroins Insurance Group, a înregistrat o creştere de 25% a primelor brute subscrise, până la circa 1,3 miliarde lei (270 mil.euro), potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii companiei.

„Cu performanţa şi rezultatele obţinute în 2019 am confirmat tendinţa pozitivă în dezvoltarea noastră conturată în ultimii trei ani şi am continuat să ne extindem în mod sustenabil afacerile în Europa Centrală şi de Sud-Est, precum şi în ţările din CIS. Strategia noastră se concentrează pe transformarea Euroins Insurance Group într-unul dintre principalele grupuri de asigurări independente din regiune. Companiile pe care le-am achiziţionat recent au contribuit deja în mod pozitiv la creşterea holdingului. Vizăm de asemenea să ne creştem profitabilitatea businessului în mod constant”, a transmis Kiril Boshov, preşedintele consiliului de administraţie al Eurohold Bulgaria.

Grupul bulgar Eurohold, proprietarul asigurătorului local Euroins, a raportat venituri de peste 800 mil. euro la finalul anului 2019, în creştere cu 26% comparativ cu anul 2018.

 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO