Bănci și Asigurări

Euroins România a încheiat 9 luni/2021 cu subscrieri de 1,2 mld. lei, în creştere cu 18%. Pe zona RCA subscrierile au ajuns la 1,14 mld. lei: plus 21%. Având în vedere subscrierile, Euroins poate ocupa unul din primele două locuri la nivelul întregii pieţe a asigurărilor, după ce City Insurance a intrat în procedură de faliment

Euroins România a încheiat 9 luni/2021 cu subscrieri de...

Autor: Mircea Nica

07.12.2021, 00:05 361

Allianz-Ţiriac ar fi atins un nivel asemănător al subscrierilor la final de septembrie, conform unor surse din piaţă Euroins România a înregistrat o pierdere de 11,4 mil. lei la finalul de septembrie 2021.

Euroins România, parte a gru­pu­lui Euroins Insurance Group, care apar­ţine holdingului bulgăresc Eurhold, a ajuns la subscrieri de circa 1,2 mld. lei la finalul primelor nouă luni din 2021, con­semnând un avans de 18%, faţă de pe­rioada similară a anului tre­cut, con­form datelor publicate de gru­­­pul bulgăresc.

Dintre cei trei asigurători de la vârful clasamentului, Euroins, Allianz-Ţiriac şi Omniasig, bătălia pentru po­zi­ţia de lider al pieţei asigurărilor în pri­me­le nouă luni din 2021 se va da între Euroins şi Allianz-Ţiriac. Conform unor surse din piaţa asigurărilor, volu­mul primelor brute subscrise de Allianz-Ţiriac în primele nouă luni din 2021 ar fi ajuns în jurul va­lorii de 1,2 mld. lei, nivel asemă­nă­tor cu cel al Euroins. Omniasig, cel mai probabil, va completa podiumul cu subscrieri de 1,1 mld. lei la finalul lunii septembrie 2021.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO