Bănci și Asigurări

Euromoney desemnează UniCredit Bank în România lider de piaţă în Corporate Banking

Euromoney desemnează UniCredit Bank în România lider...

Autor: Roxana Rosu

16.12.2022, 00:00 126

Revista Euromoney a desemnat  UniCredit Bank România ca lider de piaţă pe Corporate Banking, în cadrul European Markets Leaders Survey 2022, o evaluare globală furnizorilor de top de servicii financiare realizată pe 100 de pieţe.

Băncile din cadrul Grupului UniCredit din 9 ţări diferite din cele patru regiuni cheie din Europa (Italia, Germania, Europa Centrală şi de Est) au fost desemnate drept lideri de piaţă în diferite categorii, de la Responsabilitate Socială Corporativă şi până la Soluţii Digitale.

În România, UniCredit a fost recunoscut drept Market Lider în Corporate Banking.

„Suntem mândri de aceste realizări, care recunosc demersul neobosit a băncii de a oferi cele mai bune servicii posibile clienţilor săi din Europa. Investim continuu în cercetare pentru a dezvolta soluţii inovatoare pentru clienţii noştri persoane fizice şi companii: digitalizarea şi angajamentul nostru faţă de principiile ESG sunt factori cheie pentru activitatea noastră, ajutându-ne să oferim excelenţă şi să creăm un viitor durabil pentru clienţii, comunităţile şi angajaţii noştri", a spus Andrea Orcel, CEO UniCredit.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO