Bănci și Asigurări

Fermierii români se pot înscrie la primul program de Executive MBA pe domeniul agricol, susţinut de Raiffeisen Bank

Fermierii români se pot înscrie la primul program de...

Autor: Roxana Rosu

07.07.2020, 16:24 209

Primul program de tip Executive MBA destinat fermierilor, susţinut de Raiffeisen Bank, a început înscrierile, urmând să debuteze cu o grupă de 30 de fermieri selectaţi din sudul si sud-estul României.

Aceştia vor participa gratuit la cursuri timp de 6 luni.

Programul va incepe in luna septembrie la Slobozia, iar obiectivul sau este sa transforme fermele din Romania in afaceri profitabile si sustenabile.

Inscrierile in program au loc in perioada 6 iulie - 2 august. Fermierii care doresc sa se inscrie o pot face direct pe site-ul programului (www.mbag.ro), unde pot consulta calendarul de desfasurare si criteriile de eligibilitate.

“Avem toata increderea ca prin intermediul MBAg fermierii nostri vor avea ocazia sa isi completeze cunostintele tehnice, sa isi dezvolte noi abilitati si sa obtina raspunsuri pentru multe din problemele cu care se confrunta. Ne bucuram sa fim alaturi de partenerii nostri in acest proiect educational si asteptam cu nerabdare sa ne cunoastem studentii si sa le impartasim din  cunostintele pe care fiecare dintre noi le-a pregatit special pentru sedintele de curs, sa trecem impreuma prin studii de caz ancorate in realitate si sa vizitam ferme care au facut trecerea la revolutia digitala”, a declarat Raluca Nicolescu, director aria IMM la Raiffeisen Bank.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO