FGA: În prima parte a lui 2018 finalizăm analiza dosarelor de daună şi plata pentru păgubiţii Astra, iar până la finalul anului încheiem şi la Carpatica

15 dec 2017 Autor: Anelis Baciu

Fondul estimează plăţi de 240 milioane de lei în 2018, mare parte pentru păgubiţii Carpatica Asig.

Fondul de Garantare a Asiguraţilor (FGA) va finaliza în prima partea a anului viitor analiza dosarelor de daună şi plata acestora pentru păgubiţii companiei falimentare Astra Asigurări, urmând ca până la finalul lui 2018 să fie încheiată şi situaţia dosarelor şi plata şi în cazul Car­patica Asig, a declarat Cristian Roşu, di­rectorul general al FGA. Finalizarea ana­li­zei şi plata nu fac referire la dosarele în litigiu.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.12.2017

 
Cuvinte cheie:
FGA
, plati
, carpatica
, pagubire
, astra
, dosare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide