Bănci și Asigurări

Finanţele nu i-au prelungit mandatul Mirelei Iovu pentru postul de vicepreşedinte CEC Bank

Finanţele nu i-au prelungit mandatul Mirelei Iovu pentru postul de vicepreşedinte CEC Bank

Autor: Marius Radu - Mediafax

19.06.2011, 13:26 908

Ministerul Finanţelor Publice a decis săptămâna trecută să nu-iprelungească mandatul Mirelei Iovu pentru funcţia vicepreşedinte laCEC Bank, au declarat pentru Mediafax surse bancare.

Contactaţi de agenţie reprezentanţii ministerului au confirmatcă Iovu nu va mai ocupa postul de vicepreşedinte al instituţiei decredit.

La începutul lunii mai, Ministerul Finanţelor a convocat AGA laCEC Bank pentru a-l numi pe Andrei Stamatian în poziţia devicepreşedinte al băncii, după ce BNR nu i-a dat aviz pentrufuncţia de prim-vicepreşedinte, unde avea în atribuţii domenii pecare nu a activat.

Anterior, BNR nu a dat aviz nici pentru Andrei-Răzvan Micu,consilier al ministrului Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu, care erapropus ca vicepreşedinte în locul lui Cristian Tudorancea.

La AGA din martie, Ministerul Finanţelor l-a revalidat pe RaduGraţian Gheţea, ca director general şi preşedinte al Consiliului deAdministraţie pentru un mandat de patru ani, precum şi pe MihaelaLucica Popa, vicepreşedinte şi membru al CA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO