Bănci și Asigurări

Fintech-ul Ebury deschide un birou în Bulgaria, sub coordonarea lui Johan Gabriels, Managing Director Ebury România

Johan Gabriels

Johan Gabriels

Autor: Roxana Rosu

01.10.2019, 13:42 335

Fintech-ul global Ebury, intrat anul trecut pe piaţa românească a  serviciilor bancare corporate, a deschis un birou în Bulgaria, condus de  Dean Todorov, sub coordonarea lui Johan Gabriels, Managing Director Ebury România, bancher cu o experienţă de 10 ani pe piaţa românească.

Dean Todorov, sub coordonarea lui Johan Gabriels, Managing Director Ebury România, bancher cu o experienţă de 10 ani pe piaţa românească. 

Coordonarea comună a celor două birouri se datorează asemănărilor dintre cele două pieţe, dar şi faptului că echipa din Bucureşti a fost considerată în 2018 drept una dintre cele mai performante la nivelul reţelei.

Ebury, înfiinţată în Londra în anul 2009, este una dintre companiile fintech cu cea mai rapidă creştere din Europa, specializată în strategii de tranzacţionare forex, managementul riscului valutar, plăţi internaţionale şi finanţarea comerţului pentru corporaţii locale şi IMM-uri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO