Bănci și Asigurări

FinTech-ul turcesc Token Financial Technologies, parte a grupului care deţine şi marca Arctic, intră pe piaţa din România prin brandul Odero, cu o investiţie de 7 milioane euro

Kemal Özmen, Preşedinte al Consiliului de Administraţie Token Financial Technologies România

Kemal Özmen, Preşedinte al Consiliului de Administraţie Token Financial Technologies România

Autor: Roxana Rosu

30.01.2023, 14:02 588

Token Financial Technologies (TOKEN), furnizor de soluţii de plăţi digitale din Turcia, intră pe piaţa din România prin intermediul brandului Odero, investiţia iniţială fiind de 5 milioane de euro, realizată exclusiv din fonduri proprii, urmând ca până la finalul anului 2023 să ajungă la 7 milioane de euro.

România este primă subsidiară TOKEN din afara Turciei, compania având o strategie de expansiune pe termen lung în Estul Europei, în Asia Centrală şi în Orientul Mijlociu.

Funizorul aduce în România conceptul de one-stop-shop în materie de soluţii de plăţi digitale, integrate, fiind totodată şi producător al propriilor echipamente şi dispozitive de plată.

„Prin OderoPAY - platforma cloud pentru plăţi online şi OderoPOS - dispozitivul Smart POS marca Beko, cele două soluţii financiare cu care intrăm în prezent pe piaţa din România, ne dorim să oferim standarde noi în industria plăţilor. Strategia noastră pe termen lung este să oferim o gamă foarte largă de produse şi tehnologii de plăţi online şi offline comercianţilor de orice mărime şi din orice industrie, în condiţii avantajoase şi flexibile pentru consumatorii lor finali”, a declarat Kemal Özmen, Preşedinte al Consiliului de Administraţie Token Financial Technologies România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO