Bănci și Asigurări

Firmele cu afaceri de maximum 5 mil. euro pot deschide conturi exclusiv online la OTP Bank, cu semnătură electronică

Firmele cu afaceri de maximum 5 mil. euro pot deschide...

Autor: Roxana Rosu

19.09.2022, 00:00 111

OTP Bank România oferă contul curent 100% online pentru persoane juridice, prin intermediul a 10 pachete cu costuri începând de la zero lei, semnate electronic. Produsul este adresat companiilor cu cifra de afaceri anuală de până la 5 mil. euro, persoanelor fizice autorizate şi întreprinderilor individuale. Deschiderea contului se realizează în urma unei cereri online, urmată de parcurgerea fluxului de înregistrare online şi identificarea video obligatorie, după care clientul obţine acces securizat la serviciul de Internet & Mobile Banking pentru gestionarea facilă a contului.

Viziunea de dezvoltare a OTP Bank România se bazează pe oferirea de servicii bancare şi experienţe de utilizare eficiente şi de calitate, iar acest produs ne aduce mai aproape de obiectivul de integrare digitală a ofertei de servicii bancare pentru toate categoriile de clienţi.

„Pe lângă serviciul OTP POSibil pentru comercianţii locali, contul 100% online oferit antreprenorilor români completează şi optimizează experienţa digitală de banking, cu costuri minime“, a declarat Roxana Hidan, director general adjunct şi coordonator al Diviziei de Afaceri la OTP Bank România. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO