Bănci și Asigurări

First Bank anunţă numirea lui Răzvan Filcescu în funcţia de Vicepreşedinte responsabil de coordonarea tuturor activităţilor de business, în locul Mădălinei Teodorescu, recrutată de BRD pentru poziţia de director general adjunct retail

First Bank anunţă numirea lui Răzvan Filcescu în...

Autor: Roxana Rosu

08.02.2023, 10:22 1353

First Bank anunţă numirea lui Răzvan Filcescu în funcţia de Vicepreşedinte responsabil de coordonarea tuturor activităţilor de business, în locul Mădălinei Teodorescu, recrutată de BRD pentru poziţia de director general adjunct retail.

Răzvan Filcescu are o experienţă de 23 de ani în sectorul financiar-bancar şi 4 ani de experienţă în cadrul First Bank, unde deţine funcţia de Vicepreşedinte coordonator al segmentelor: Credit Underwriting, Collection & WorkOut şi Operations.

„Aceste schimbări reflectă parcursul continuu de transformare al băncii noastre, iar Răzvan, cu vasta sa experienţă în domeniul bancar şi al transformării, este persoana potrivită pentru a construi şi dezvolta în continuare activităţile de business ale băncii noastre.”, a declarat Henk Paardekooper, CEO al First Bank.

Numirea lui Răzvan Filcescu se află sub rezerva aprobării de către Banca Naţională a României.

Mădălina Teodorescu va prelua funcţia în cadrul BRD din 6 martie 2023, sub rezerva aprobării Băncii Naţionale a României. Ea îl va înlocui la BRD pe Radu Topliceanu, care a decis, la sfârşitul anului trecut, să accepte o altă provocare profesională în afara ţării.


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO