Bănci și Asigurări

First Bank lansează cu FintechOS o aplicaţie pentru IMM-uri. Mădălina Teodorescu, vicepreşedinte First Bank: Când un client evaluează o instituţie financiară, nu mai compară propriu-zis băncile între ele, ci experienţele oferite

Mădălina Teodorescu, vicepreşedinte al First Bank

A rămâne relevant înseamnă a urmări îndeaproape traseul parcurs de un client în relaţia cu banca şi a face coerent şi distinctiv acest customer journey.

Mădălina Teodorescu, vicepreşedinte al First Bank A rămâne relevant înseamnă a urmări îndeaproape traseul parcurs de un client în relaţia cu banca şi a face coerent şi distinctiv acest customer journey.

Autor: Claudia Medrega

29.04.2021, 00:05 260

♦ Necesitatea accesării rapide a liniilor de finanţare a devenit un factor esenţial pentru multe companii, consideră Andrei Găman, VP Commercial Europa la FintechOS.

First Bank îşi completează ecosis­te­mul de soluţii digitale prin lansarea apli­caţiei SME Creditum, care permite băn­cii să simplifice procesul de creditare pentru companiile mici şi mijlocii (SME).

Astfel, pentru persoanele juridice care au nevoie de finanţare, timpul de apro­bare a dosarelor de creditare se redu­ce cu până la 80 %, conform infor­maţiilor transmise de bancă.

„Această optimizare vine în întâm­pi­narea companiilor mici şi mijlocii, după ce anul trecut First Bank a eficien­ti­­zat procesul de creditare destinat micro­întreprinderilor, cu cifră de afa­ceri până la 1 mil. euro“, susţine First Bank.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO