Bănci și Asigurări

First Bank lansează o campanie fulger pentru clienţii persoane fizice care vor un credit de nevoi personale, la o dobândă de 6,66%

First Bank lansează o campanie fulger pentru clienţii...

Autor: Mircea Nica

02.11.2020, 00:00 2511

First Bank, deţinută de fondul de investiţii american J.C. Flowers, a demarat în perioada 30 - 31 octombrie, o campanie fulger prin care clienţii celorlalte bănci pot accesa un credit de nevoi personale la o dobândă preferenţială, fixă de 6,66%, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii băncii.

„The American Way propune un banking simplu, agil si relevant pentru client. Sărbatoarea de Halloween, făcută celebră de americani, este ocazia potrivită pentru a oferi clienţilor o «trataţie» din partea First Bank: 6,66%, una dintre cele mai bune dobânzi din piaţă pentru creditul de nevoi personale. Este o campanie care reuneşte cu succes factorul cultural şi tehnologia, oferind acces facil la servicii şi produse bancare“, a transmis Viorel Ruse, head of marketing&communication la First Bank.

Astfel, Creditul de Oriunde, credit de nevoi personale în lei, poate fi accesat din orice sucursală First Bank vineri 30 octombrie şi sâmbătă, 31 octombrie, din sucursalele Băneasa, Afumaţi şi Unirii. De asemenea, clienţii pot aplica şi online, prin apel video.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO