Bănci și Asigurări

First Bank va diversifica serviciul de colectare de cecuri emise de Trezoreria SUA începând cu această lună

First Bank va diversifica serviciul de colectare de...

Autor: Mircea Nica

17.06.2021, 15:24 162

First Bank, deţinută de fondul de investiţii J.C. Flowers, a anunţat că va începe din această lună diversificarea serviciului de colectare de cecuri emise de Trezoreria SUA, potrivit informaţiilor transmise printr-un comunicat de reprezentanţii băncii.

Posesorii de cecuri emise de Trezoreria SUA au posibilitatea încasării acestora în orice sucursală First Bank, prin deschiderea unui cont în dolari. First Bank oferă posesorilor de cecuri condiţii preferenţiale de cont curent, pachetul My Liber USA EU Passport, oferit gratuit în primele 6 luni. Acesta include un cont curent în RON, un cont curent în valută (EUR sau USD), card debit Visa Platinum în RON, SMS Alert şi internet banking.

First Bank a fost prima instituţie financiară din România care, începând cu luna iulie 2020, a oferit serviciul de colectare a cecurilor oferite de guvernul american drept asistenţă financiară pentru contracararea impactului economic provocat de pandemie. Acum, First Bank extinde serviciul către toate tipurile de cecuri emise de Trezoreria SUA indiferent de scopul emiterii (ex: returnare taxe, pensii, impact economic, etc.)

Serviciul se adresează tuturor deţinătorilor de cecuri, indiferent de cetăţenie. Mai multe informaţii despre încasarea cecurilor emise de Trezoreria SUA pot fi obţinute în orice punct de lucru First Bank.

 


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO