Bănci și Asigurări

Florin Golovatic a încasat anul trecut 27.500 de euro pe lună ca director general al Uniqa Asigurări

Florin Golovatic are la ASF probabil un venit de cinci ori mai mic

Florin Golovatic are la ASF probabil un venit de cinci ori mai mic

Autor: Anelis Baciu

21.07.2015, 00:06 2949
Florin Golovatic, director al Direcţiei de supraveghere şi control pe sectorul asigurărilor în cadrul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), a câştigat anul trecut 979.000 de lei în calitate de preşedinte al directoratului companiei de asigurări Uniqa, ceea ce înseamnă un salariu lunar de peste 27.000 de euro, potrivit propriei declaraţii de avere postată pe site-ul ASF.
 
Golovatic a demisionat de la conducerea asigurătorului în luna august a anului trecut, surse din piaţă afirmând că decizia a fost luată deoarece acţionarii austrieci nu mai doreau să-i prelungească mandatul care expira în decembrie 2014.
 
Fostul şef al Uniqa a preluat supravegherea sectorului de asigurări din cadrul ASF în luna aprilie a acestui an, post pentru care a concurat cu alţi 14 candidaţi. La ASF Golovatic are probabil un venit de cinci ori mai mic, în condiţiile în care salariul unui director ajunge în medie la 4.000-5.000 de euro pe lună.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO