Bănci și Asigurări

Pariul Mihaelei Bîtu, CEO ING România: De pe pieţe financiare, Florin Ilie devine deputy CEO şi head of wholesale banking. „Am toată încrederea că va dezvolta în continuare această divizie“

Florin Ilie, deputy CEO, Head of Wholesale Banking, ING Bank România

Florin Ilie, deputy CEO, Head of Wholesale Banking, ING Bank România

Autor: Cristina Bellu

10.10.2019, 15:46 2482

Florin Ilie, care lucrează de 15 ani în cadrul ING România, a fost promovat începând cu 1 noiembrie pe poziţia de deputy CEO şi Head of Wholesale al băncii.

El s-a alăturat instituţiei financiare în 2004, trecând în acest timp prin toate cele trei divizii de business ale băncii: Retail, Mid-Corporate şi Wholesale, ocupând diverse funcţii precum cea de director financiar al diviziei de Retail, şeful departamentului de pieţe de capital, director de strategie al băncii şi, ulterior, şeful departamentului de pieţe financiare din România.

Din 2017, Florin Ilie a coordonat operaţiunile de vânzări pieţe financiare în cele 9 ţări din Europa Centrală şi de Est din grupul ING. În paralel, şi-a păstrat rolul de director al operaţiunilor locale de pieţe financiare, ING fiind unul dintre jucătorii principali din România în acest domeniu.

„Am toată încrederea că va dezvolta în continuare divizia de Wholesale Banking, alături de echipa noastră”, spune Mihaela Bîtu, CEO ING Bank România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO