Bănci și Asigurări

Florin Şandor a primit aprobarea BNR pentru funcţia de Director General Adjunct la Intesa Sanpaolo Bank

Florin Şandor a primit aprobarea BNR pentru funcţia de...

Autor: Roxana Rosu

06.10.2016, 11:47 483

Florin Şandor a primit aprobarea BNR pentru a prelua funcţia de Director General Adjunct Şef al Diviziei Corporate din cadrul Intesa Sanpaolo Bank.

Totodata, BNR a aprobat numirea lui Tunde Barabas în calitate de administrator al băncii, Consiliul de administraţie numărând acum 7 membri.

Florin Şandor este membru al echipei de management Intesa Sanpaolo Bank din 2014, când a fost numit în funcţia de Director General Adjunct / Chief Workout Officer. La acest moment, din poziţia de Şef al Diviziei Corporate,  Şandor coordonează şi supervizează activitatea următoarelor structuri: Departamentul Corporaţii Naţionale şi Clienţi Instituţionali, Departamentul Clienţi Multinaţionali şi Departamentul Produse Bancare Corporate.

Tunde Barabas de origine sârbă, este cel mai tânar administrator al Intesa Sanpaolo Bank (39 ani) şi doctorand în Management şi Organizare al Universităţii Kaposvar din Ungaria. Ea s-a alaturat Grupului Intesa Sanpaolo în 2002, în prezent ocupând funcţia de Şef al Structurii Costul Creditului şi Optimizarea Activelor din cadrul Intesa Sanpaolo, Divizia Banci Internaţionale Subsidiare. 

 „Ne concentrăm cu prioritate pe promovarea managerilor şi profesioniştilor români din cadrul echipei Intesa Sanpaolo Bank, iar Florin Şandor nu este doar un bun manager, dar şi un specialist care cunoaşte specificul activităţii comerciale bancare si al pieţei româneşti. Am încredere că actuala echipă de management a Intesa Sanpaolo Bank va pune în practică cu succes obiectivele pe termen mediu şi lung ale Grupului Intesa Sanpaolo pe piaţa locală” a declarat Marco Capellini, Director General (CEO) Intesa Sanpaolo Bank. 

În prezent, strategia Intesa Sanpaolo Bank se concetrează pe dezvoltarea businessului pe segmentele Corporate şi IMM, cu o prezenţa discretă pe segmentul Retail.

Pe piaţa locală, Intesa Sanpaolo Bank are o reţea naţională de aproximativ 45 de unităţi, peste 600 de angajaţi şi active totale de peste 4 miliarde lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO