Bănci și Asigurări

Fostul şef al Zurich Insurance s-a sinucis la cinci luni după ce a fost demis

Fostul şef al Zurich Insurance s-a sinucis la cinci luni...

Autor: Anelis Baciu

30.05.2016, 13:24 20621

Martin Senn (59 de ani), care a ocupat funcţia de CEO al Zurich Insurance, unul dintre cei mai mari asigurători europeni, până la finalul anului trecut s-a sinucis la cinci luni după ce a fost demis de la şefia asigurătorului elveţian, scrie Bloomberg. Acesta este a doua sinucidere a unui şef al Zurich Insurance, în condiţiile în care în 2013 Pierre Wauthier, CFO al asiguratorului, a decis să-şi curme viaţa.

Cele mai frumoase sate din lume. Destinaţii pitoreşti, îngheţate în timp, departe de zgomotul şi agitaţia marilor oraşe. Galerie FOTO spectaculoasă

“Am primit vestea cu mare şoc şi tristeţe. Am fost informaţi de moartea lui Martin de către familia acestuia”, au precizat reprezentanţii Zurich Insurance.

Cel mai colorat maraton: cum arată Color Run de la înălţime. Galerio FOTO. VIDEO

Martin Senn s-a retras de la conducerea Zurich Insurance în luna decembrie 2015, ca urmare a rezultatelor slabe ale companiei. El a fost înlocuit de Mario Greco, fostul şef al Generali Assicurazioni. Zurich Insurance a subscris anul trecut prime de peste 30 de mld. euro.

Trebuie să încerci! Oaza din subteran: Cafenea, cinema 3D, restaurant la 120 de m adâncime. Galerie FOTO

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO