Bănci și Asigurări

Francezii de la BNP au transferat o parte din angajaţii de la KB Leasing, companie pe care au preluat-o anul trecut

Francezii de la BNP au transferat o parte din angajaţii...

Autor: Anelis Baciu

16.01.2019, 00:05 588

Grupul francez BNP Paribas, care a pre­luat anul trecut compania IKB Leasing, a transferat o parte din angajaţii preluaţi odată cu por­to­foliul, au declarat reprezentanţii companiei. Astfel, o parte din angajatii IKB Leasing Finance IFN SA, anume cei  din departamentul comercial s-au alaturat Directiei Comerciale a BNP Paribas Leasing Solutions IFN SA. Nu au existat incetari ale contractelor de munca din initiativa societatii aflatein legatura cu preluarea portofoliului.

„Posturile tuturor angajaţilor RD Renting vor fi desfiinţate, iar contractele de mun­că ale acestor angajaţi vor înceta cu res­pec­tarea prevederilor Codului muncii şi ale ce­lor­late reglementări aplicabile“, se pre­ci­zează în Monitorul Oficial. Impactul acestei de­cizii este redus, în con­di­ţi­ile în care fosta IKB Lea­sing a avut în medie în 2017 patru angajaţi, po­trivit datelor de la Ministerul de Fi­nanţe. Potrivit reprezentanţilor companiei, cei patru angajaţi vor fi transferaţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO