Francezii numesc doi noi vicepreşedinţi la BRD, dintre care unul este adus să preia o parte din zona corporate

18 dec 2017 Autor: Claudia Medrega

Jerome Brun şi Yves Jean Guenole Lallemand au fost numiţi directori generali adjuncţi, membri în comitetul de direcţie la BRD-SocGen, subsidiara localăă a grupului francez Société Générale, cu un mandat de patru ani. 

Jerome Brun, care lucrează deja în bancă,  preia poziţia de şef al riscului, iar Yves Jean Guenole Lallemand va prelua responsabilităţi în zona de corporate, poziţie nou creată. Zona de corporate din BRD este coordonată de Gabriela Gavrilescu, unul dintre cei mai vechi oameni din bancă pe care francezii s-au bazat. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.12.2017

 
Cuvinte cheie:
brd
, banca
, preluare
, franta
, directori
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide