Bănci și Asigurări

Franz Fuchs are undă verde de la ASF pentru funcţia de vicepreşedinte al Consiliului de Supraveghere la BCR Asigurări de Viaţă, Asirom şi Omniasig

Franz Fuchs are undă verde de la ASF pentru funcţia de...

Autor: Mircea Nica

11.03.2022, 00:00 90

Franz Fuchs este noul vicepreşedinte al Consiliului de Supraveghere la societăţile BCR Asigurări de Viaţă, Asirom şi Omniasig, după ce Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a autorizat numirea lui pe această poziţie, potrivit informaţiilor transmise de ASF.

Astfel, anterior, Franz Fuchs a fost director general adjunct în cadrul Vienna Insurance Group (VIG) în perioada 1 octombrie 2019 - 30 iunie 2020. El şi-a început cariera în industria asigurărilor pe zona actuarială. A deţinut funcţii de conducere în alte companii internaţionale ca specialist în asigurări de viaţă şi fonduri de pensii înainte de a se alătura grupului VIG.

Din 2003 până la începutul lui 2014, Franz Fuchs a fost preşedintele Consiliului de Administraţie al Compensa Non-Life şi Compensa Life în Polonia. El este preşedintele Consiliului de Administraţie al VIG Polska din 2003. A fost numit pentru prima dată în Consiliul de Administraţie al VIG Holding la 1 octombrie 2009. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO