Bănci și Asigurări

Furnizorul lituanian de servicii de plăţi şi transferuri de bani Paysera şi-a lansat operaţiunile în România

Daniel Turbatu, Country Manager pentru Paysera în România

Daniel Turbatu, Country Manager pentru Paysera în România

Autor: Cristina Bellu

16.07.2019, 13:08 1336

Furnizorul lituanian de servicii de plăţi şi transferuri de bani Paysera a anunţat lansarea în România a platformei operată de instituţie, prin care persoanele fizice şi companiile vor putea deschide online conturi în valută şi vor putea efectua transferuri de bani.

"În prezent, piaţa de plăţi internaţionale din România se caracterizează prin comisioane ridicate pentru transferuri în diferite valute. În plus, pentru o companie locală care operează pe orice piaţă externă este foarte greu şi costisitor să deschidă un cont în străinătate. Acesta este motivul principal pentru care lansăm serviciile Paysera în România", spune Daniel Turbatu, Country Manager pentru Paysera în România.

Paysera deţine o licenţă de instituţie emitentă de monedă electronică de către Banca Lituaniei, Compania oferă o gamă largă de soluţii de plată, inclusiv un cont în mai multe valute, schimb valutar online, transferuri locale şi internaţionale, gateway de plată, card de plată, sistem de ticketing online, plăţi offline cu coduri QR, portofel mobil, plăţi multiple şi altele.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO