Bănci și Asigurări

Garanti Bank, profit net de 98 mil. lei în S1/2019, plus 25%. Ufuk Tandogan, CEO: „Suntem în linie cu obiectivele propuse pentru 2019“

Ufuk Tandoğan, CEO al Grupului Garanti România

Ufuk Tandoğan, CEO al Grupului Garanti România

Autor: Cristina Bellu

31.07.2019, 14:31 143

Garanti Bank a înregistrat în primul semestru (S1) din 2019 un profit net consolidat de 98 mil. lei, echivalentul unei creşteri de 25% faţă de perioada similară a anului trecut şi un avans de 4,5% al volumului total al activelor care, în prezent depăşeşte 12,1 mld. lei. Totodată, instituţia financiară a înregistrat venituri nete consolidate de 263,2 milioane lei, potrivit raportării semestriale.

“Suntem în linie cu obiectivele propuse pentru 2019 şi avem toate premisele să înregistrăm rezultate excelente până la finalul anului. Avem un angajament pe termen lung pe piaţa din România şi vom continua să aducem plus valoare în vieţile clienţilor noştri, în evoluţia industriei financiare şi a economiei locale per ansamblu”, spune Ufuk Tandoğan, CEO al Grupului Garanti România.

La nivel individual, Garanti Bank a înregistrat în primul semestru un profit net de 77,6 milioane lei, reprezentând un avans de peste 20% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO