Bănci și Asigurări

Garanti BBVA Leasing ia 20 mil. euro de la Banca pentru Comerţ şi Dezvoltare a Mării Negre

Garanti BBVA Leasing ia 20 mil. euro de la Banca pentru...

Autor: Mircea Nica

18.05.2021, 00:00 100

Garanti BBVA Leasing, parte a grupului Garanti BBVA România, a semnat un acord de împrumut de 20 mil. euro cu Banca pentru Comerţ şi Dezvoltare a Mării Negre (BSTDB), pentru a putea oferi produse de leasing financiar întreprinderilor mici şi mijlocii, în vederea achiziţiei de echipamente, utilaje şi vehicule, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii Garanti BBVA Leasing.

„Suntem bucuroşi să continuăm colaborarea de lungă durată cu Banca pentru Comerţ şi Dezvoltare a Mării Negre, prin încheierea celui de-al treilea acord. IMM-urile reprezintă un segment vital al economiei româneşti şi ne dorim să fim în continuare un partener solid şi de încredere pentru acestea, prin susţinerea dezvoltării proiectelor şi afacerilor lor“, a declarat Okan Yurtsever, director general al Garanti BBVA Leasing.

Noul împrumut va oferi mijloacele necesare pentru a sprijini IMM-urile întrucât leasingul reprezintă o sursă importantă de finanţare pe termen lung pentru IMM-uri, care nu au întotdeauna garanţii substanţiale, necesare împrumuturilor bancare. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO