Bănci și Asigurări

Garanti BBVA Mobile a înregistrat o creştere a numărului de tranzacţii de 61% în perioada martie - aprilie

Garanti BBVA Mobile a înregistrat o creştere a...

Autor: Mircea Nica

22.05.2020, 00:00 100

Garanti BBVA a înregistrat în perioada 16 martie - 16 aprilie din acest an, o creştere cu 61% a numărului de tranzacţii comparativ cu aceeaşi perioadă din 2019, potrivit informaţiilor transmise de bancă. 

„Într-o perioadă atât de dificilă, de distanţare socială, aceste cifre arată că aplicaţia Garanti BBVA Mobile, soluţia noastră sigură, intuitivă şi premiată pentru funcţionalităţile sale, este tot mai folosită de clienţii noştri. Aceştia folosesc numerar tot mai rar şi se bazează pe canalele noastre digitale pentru a efectua transferuri, pentru a plăti facturi şi pentru a face cumpărături online. Ca urmare a acestei strategii, investim constant în canalele noastre digitale şi le îmbunătăţim fiabilitatea şi interfaţa. În prezent, suntem a şasea bancă din România în ceea ce priveşte penetrarea canalelor digitale şi depunem eforturi în fiecare zi pentru a menţine nivelul ridicat de încredere al clienţilor noştri“, a transmis Anca Motcă, director general adjunct la Garanti BBVA România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO