Bănci și Asigurări

Garanti vinde finanţări în leasing pentru echipamente, la 8% pe an la euro

Autor: Liviu Chiru

08.06.2011, 23:33 78

Garanti Leasing, subsidiara specializată în leasing financiar agrupului turc Garanti, deschide ofensiva pe finanţarea deechipamente agricole, cu un produs care permite clienţilor să ia opauză la plata ratelor în fiecare primăvară.

"După integrarea noastră în grupul Garanti la începutul acestuian, am început să acordăm o atenţie specială leasing-ului deechipamente, o piaţă care se dezvoltă în ritm rapid şi care arenevoie de finanţare", spune Okan Yurtsever, director general alGaranti Leasing. Dobânda se negociază cu fiecare client în parte,în funcţie de bonitatea financiară şi istoricul de plăţi, însămedia ar fi apropiată de 8% pe an, la euro.

Calculatorul de rate disponibil pe site-ul Garanti Leasing aratăcă la finanţarea unui echipament de 30.000 de euro (fără TVA) pecinci ani, cu un avans de 20% şi o valoare reziduală de 1%, ratalunară ajunge la 491 de euro, datele fiind prezentate caorientative. Clientul mai trebuie să plătească un comision deadministrare de 600 de euro şi un comision lunar de gestiune de 8euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO