Bănci și Asigurări

Generali vine cu o nouă poliţă de sănătate pentru persoane fizice şi firme cu până la 20 de angajaţi

Generali vine cu o nouă poliţă de sănătate pentru...

Autor: Mircea Nica

04.04.2022, 00:00 198

Generali România vine cu o nouă poliţă de asgiurare de sănătate pentru persoane fizice şi juridice cu până la 20 de angajaţi, care facilitează tratamentul sau spitalizarea atât în spitale publice, cât şi în sistemul privat din România, potrivit informaţiilor transmise de asigurător. Prima de asigurare porneşte de la 50 de lei pe lună, iar clienţii îşi pot construi un pachet de acoperiri pentru accidente sau îmbolnăviri cu o sumă asigurată anual per persoană ce variază între 25.000 lei şi 100.000 lei. 

„Am identificat în rândul clienţilor noştri nevoia unei flexibilităţi sporite în utilizarea serviciilor medicale, în funcţie de specificul stării lor de sănătate. Prin Generali Protect, oferim acces la o reţea vastă de servicii şi unităţi medicale în care clienţii noştri pot beneficia de tratamentul optim pentru nevoile lor“, a declarat Aleö Tausche, Chief Insurance Officer la Generali România. Generali Protect permite extinderea poliţei către membrii familiei, oferind în acoperirea standard şi un pachet de servicii de prevenţie ce include analize medicale, servicii de telemedicineă standard sau consultaţii de specialitate, inclusive din sfera pediatriei. Acestea sunt accesibile în peste 1.000 de clinici la nivel naţional, exclusive prin intermediul platformei româneşti SanoPass. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO