Bănci și Asigurări

Gheţea, CEC Bank: Plăţile instant vor fi lansate săptămâna viitoare

Radu Gheţea, preşedintele Consiliului de Administraţie al CEC Bank

Radu Gheţea, preşedintele Consiliului de Administraţie al CEC Bank

Autor: Mediafax

19.04.2019, 00:00 1346

Plăţile instant, cele cu valori de sub 50.000 de lei, vor fi lansate la începutul săptămânii viitoare, susţine Radu Gheţea, preşedintele Consiliului de Administraţie al CEC Bank, singura bancă comercială de stat din România. 

„Săptămâna viitoare, va fi lansat pe piaţă produsul «instant payment» - plăţile instant“, a afirmat Radu Gheţea, în cadrul conferinţei „Romanian Financial Conference“. Astfel, „o plată de sub 50.000 de lei poate ajunge de la un client la alt client în câteva secunde“, a subliniat preşedintele CA al celei de-a şaptea bănci din România în funcţie de valoarea activelor. „O să vedem luni, când va fi lansat produsul, cât de multe secunde vor fi necesare pentru ca o plată de sub 50.000 de lei să ajungă de la un client la altul, fie că este vorba de un client persoană fizică - şi ordonator şi, de partea cealaltă, beneficiar - fie că este vorba de clienţi persoane juridice“. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO