Bănci și Asigurări

Gothaer include riscurile de terorism, greve, revolte şi tulburări civile în poliţele de asigurare

Gothaer include riscurile de terorism, greve, revolte şi...

Autor: Anca Olteanu, Mediafax

28.11.2017, 13:09 372

Gothaer devine primul asigurător din România care include în mod automat, riscurile de terorism, greve, revolte şi tulburări civile în poliţa de asigurare medicală pentru călătorii în străinătate, începând cu decembrie 2017. Riscul de terorism, dar şi riscurile de greve, revolte şi tulburări civile, erau până acum în mod tradiţional prevăzute la excluderi, la acest capitol rămânând acum doar situaţiile în care sunt implicate arme nucleare, biologice sau chimice.

Acoperirea urmează teritorialitatea poliţei de călătorie în străinătate, putând fi valabilă în întreaga lume, cu excepţia zonelor de conflict, acoperind cheltuielile medicale survenite ca urmare a vătămărilor apărute în cazul unui eveniment asigurat.

Pentru a beneficia de aceste acoperiri (riscurile de terorism, greve, revolte şi tulburări civile), Gothaer pune la dispoziţia clienţilor săi două tipuri de asigurare medicală pentru călătorii în străinătate: GoTRAVEL şi MyTRAVELS.

Gothaer Asigurări Reasigurări are peste 200 de angajaţi şi un volum de prime brute subscrise de 97,8 miioane de lei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO