Bănci și Asigurări

Grecii de la Banca Românească închid şapte unităţi fără perspective

Grecii de la Banca Românească închid şapte unităţi fără perspective

Autor: Liviu Chiru

04.07.2011, 00:02 730

Banca Românească, filiala locală a grupului financiar elenNational Bank of Greece, a decis să închidă şapte unităţiteritoriale pentru care nu mai întrevede posibilitatea de a ajungela un nivel satisfăcător de afaceri.

"Consiliul de Administraţie, având în vedere motivele economicedeterminate de noul mediu economic general şi mai ales local (...)rezultatele sucursalelor cu perspective limitate de îmbunătăţirecauzate şi de scăderea semnificativă a cererii din parteaclienţilor atât persoane fizice, cât şi juridice, aprobăînchiderea", potrivit unei hotărâri publicate în MonitorulOficial.

Astfel, vor fi închise două unităţi din Bucureşti, precum şicâte o agenţie din Sighişoara, Odorheiu Secuiesc, Galaţi, Ploieştişi Piteşti. Cu această ocazie, banca va casa mijloace fixe învaloare de 5 milioane de lei. Consiliul a aprobat ca bunurilecasate să fie scoase la vânzare, în primul rând către angajaţiibăncii, predate companiilor specializate în reciclare ori donateunor instituţii publice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO