Bănci și Asigurări

Groupama lansează o nouă asigurare de sănătate pentru angajaţii IMM-urilor, dedicată spitalizării şi chirurgiei

Groupama lansează o nouă asigurare de sănătate pentru...

Autor: Mircea Nica

08.11.2021, 00:02 245

Groupama, unul dintre cei mai mare asigurători din piaţă, a creat un nou produs de asigurare de sănătate pentru spitalizare şi chirurgie dedicat IMM-urilor, potrivit informaţiilor transmise de companie. Asigurarea de sănătate privată este un produs pentru situaţiile medicale care necesită spitalizare sau chirurgie, atât în spitalele private, cât şi de stat, acesta putând veni în completarea abonamentului medical şi a asigurării de stat. Astfel, angajatorii pot opta între o asigurare economică cu îndemnizaţie fixă, indiferent de spitalul ales, sau o asigurare flexibilă, care include şi decontarea directă sau rambursarea facturii, pentru serviciile în spitale private din România sau din străinătate.

„Asigurarea de sănătate - spitalizare şi chirurgie dedicată persoanelor juridice înseamnă în primul rând continuitate, deoarece sănătatea unei afaceri este în multe situaţii sinonimă cu sănătatea echipei pe care acea afacere se bazează. Ea este totodată şi un instrument de motivare şi fidelizare a angajaţilor, care vine în completarea serviciilor medicale garantate în sistemul public de sănătate sau a unui abonament medical privat“, a declarat Călin Matei, director general adjunct Groupama. Pentru opţiunea Regina Maria există beneficiul decontării directe, conform condiţiilor contractuale. Suma asigurată anuală pentru fiecare angajat porneşte de la 5.000 lei şi poate fi multiplicată de maxim 5 ori, până la 25.000 lei per angajat pe an. Asigurarea se reînnoieşte anual, clientul având şi posibilitatea de a alege frecvenţa de plată. În plus, costul asigurării este deductibil din venitul impozabil.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO