• Leu / EUR4.9297
  • Leu / GBP5.7419
  • Leu / USD4.6851
Bănci și Asigurări

Grupul Autonom, fondat de fraţii Marius şi Dan Ştefan, intră pe piaţa asigurărilor în baza unui parteneriat cu grecii de la Hellas Direct

Grupul Autonom, fondat de fraţii Marius şi Dan Ştefan, intră pe piaţa asigurărilor în baza unui parteneriat cu grecii de la Hellas Direct

Autor: Roxana Rosu

30.09.2022, 16:27 1936

Autonom Protect, divizia de servicii pentru piaţa de asigurări a Grupului Autonom, controlat de fraţii Marius şi Dan Ştefan, a încheiat un parteneriat cu compania greacă Hellas Direct pentru a vinde pe piaţa locală asigurări RCA, în prima fază, dar şi alte tipuri de asigurări ulterior.

Hellas Direct, care operează în Grecia şi în Cipru, urmează să intre pe piaţa din România în această toamnă, în primă fază, cu un produs de răspundere civilă auto, urmând a fi adăugate în scurt timp şi alte asigurări opţionale (Casco, Travel ş.a).

Distribuţia asigurărilor RCA va fi iniţiată prin parteneriate cu agenţi generali de asigurări (MGA), unul dintre acestea fiind, MGA Alpha Protect SRL, un joint venture între Grupul Autonom Protect şi Grupul Hellas Direct.

"Credem că piaţa de asigurări din România este cu mult în urma pieţelor dezvoltate - atât ca valoare şi tipologie a asigurărilor cumpărate de către populaţie şi companii, dar şi ca nivel de satisfacţie a clienţilor. Ca antreprenori, ne străduim să identificăm oportunităţi acolo unde vedem probleme rezolvabile. Astfel, ne dorim să ajutăm la dezvoltarea şi maturizarea pieţei, din mai multe unghiuri: servicii moderne, distribuţie echitabilă, produse inovatoare şi procese "client first". Alături de o echipă de specialişti cu expertiză vastă în asigurări şi cu reputaţie solidă, credem că putem replica succesul pe care l-am avut în piaţa de mobilitate". a declarat Dan Ştefan, co-fondator Autonom Group.

Autonom Protect reprezintă divizia de servicii pentru piaţa de asigurări a Grupului Autonom,  care va oferi servicii de vânzare, emitere şi gestionare de poliţe de asigurare doar prin intermediul brokerilor de asigurare locali, precum şi servicii de administrare a dosarelor de daună.

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - vineri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9297
Diferență: 0,2297
Ieri:
Azi: 4.6851
Diferență: -1,1228
Ieri:
Azi: 5.7419
Diferență: 0,8536
Ieri:
Azi: 5.0142
Diferență: 0,5051
Ieri: