Bănci și Asigurări

Gyula Fater, CEO al OTP Bank: Am ajuns deja la o cotă de piaţă de 4% din total credite bancare. Sunt optimist că vom ajunge la ţinta de 5%

Gyula Fater, CEO al OTP Bank: Am ajuns deja la o cotă de...

Autor: Mircea Nica

19.11.2021, 00:07 889

Obiectivul OTP Bank, de a atinge o cotă de piaţă de 5% pe piaţa bancară românească, poate fi realizat prin programul Apollo, având în vedere că banca a ajuns deja la o cotă de 4% din total credite bancare, a spus Gyula Fater, CEO al OTP Bank România, într-o conferinţă.

„Avem un program numit Apollo care ne duce către obiectivul suprem pe care îl avem, acela de a obţine o cotă de 5%. Considerăm că este un prag minim pentru a avea o scară corespunzătoare în această ţară. Avem deja 4%, avem încă 2-3 ani din programul Apollo şi sunt opti­mist că vom ajunge la această ţintă“, suţine Gyula Fater.

Până acum OTP Bank România şi-a crescut cota de piaţă cu 0,51 puncte procentuale în ultimii patru ani, ajun­gând de la 2,14% în 2017 la 2,65% în 2020, conform BNR.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO