Bănci și Asigurări

Gyula Fater, CEO al OTP Bank România: „Avem un plan de creştere care cuprinde şi majorări de capital. Sunt două surse: din profit şi de la acţionari. Ne bazăm pe ambele“

Gyula Fater, CEO al OTP Bank România:

Întreaga industrie bancară este în mişcare. Totul se schimbă, de la directive şi până la competiţia în creştere. Trebuie să fim atenţi şi să investim, de aceea încercăm să găsim moduri noi de a ne schimba, să schimbăm modul în care comunicăm.

Gyula Fater, CEO al OTP Bank România: Întreaga industrie bancară este în mişcare. Totul se schimbă, de la directive şi până la competiţia în creştere. Trebuie să fim atenţi şi să investim, de aceea încercăm să găsim moduri noi de a ne schimba, să schimbăm modul în care comunicăm.

Autor: Alex Ciutacu

18.10.2019, 00:00 121

Grupul ungar OTP a adus 320 mil. lei la capitalul subsidiarei din România, cea mai mare majorare de capital din luna august.

OTP Bank România, subsidiara locală a celui mai mare grup bancar din Ungaria, ia în calcul mai multe majorări de capital în cadrul unui plan de creştere în urma căruia banca vrea să îşi dubleze atât activele, cât şi numărul de clienţi din România şi să ajungă la o cotă de piaţă de 5%, detaliază pentru ZF Gyula Fater, CEO al OTP Bank România.

„Avem un plan de creştere care cuprinde şi câteva majorări de capital pentru că odată ce businessul creşte, sunt două surse de a avea capital, din profit şi de la acţionari. Noi ne bazăm pe ambele surse în contextul în care creşterea ne solicită acest lucru“, a declarat ieri Gyula Fater, prezent la un eveniment organizat de bancă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO