Bănci și Asigurări

Henk Paardekooper, CEO First Bank: „Mandatul meu este să conduc banca printr-un proces de transformare. Vom folosi tehnologia, fără a pierde interacţiunea umană”

Henk Paardekooper, CEO First Bank: „Mandatul meu este...

Autor: Claudia Medrega

04.02.2020, 14:16 563

Henk Paardekooper, preşedinte al Comitetului Executiv al First Bank, intenţionează să iniţieze un proces de transformare a First Bank, mizând pe un banking modern şi eficient, transparent şi echitabil.

„Mandatul meu la First Bank este să conduc banca printr-un proces de transformare în urma căruia să rezulte o entitate mai puternică şi mai eficientă pentru întreg ecosistemul din care face parte: clienţi, angajaţi, acţionari, comunităţi, societate. Misiunea noastră este să adoptăm şi să folosim beneficiile digitalizării astfel încât să asigurăm clienţilor o abordare mai uşoară a serviciilor bancare. Vom folosi tehnologia, fără a pierde interacţiunea umană pe care clienţii noştri o apreciază atât de mult”, declară Henk Paardekooper care a primit recent avizul BNR pentru a prelua funcţia de preşedinte al Comitetului Executiv şi membru în Consiliul de Administraţie al First Bank.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO